IN OPDRACHT

Meisje & hond

Dit beeld is in opdracht gemaakt en geeft mooi de afwachtende houding van tiener en hond weer.

<< terug naar overzicht opdrachten

DETAILS

Materiaal: brons
Afmetingen: h20 x b14 x d14 cm

Als cadeau aan haar man kreeg ik een opdracht om hun dochter te vereeuwigen in brons. In het beeld moest ook de hond verwerkt worden, want zij zijn echte maatjes.

Ik heb er voor gekozen om ze los te koppelen, zodat je er nog mee kan spelen en de hond er naast of erachter kan zetten.

De relaxte stand van het meisje, met haar benen over elkaar, lekker afwachtend wat er komen gaat, was een mooie tiener houding. Geheel in overeenstemming met de hond die ook zijn voorpoten over elkaar had en eigenlijk een zelfde afwachtende houding had.

Tevreden klant

{

Eind 2018 werd mijn man 50 jaar en waren wij op zoek naar een dierbaar, blijvend en origineel cadeau voor hem wat een mooi plekje in onze woonboot zou krijgen. Wij vroegen Elly een klein beeld te maken van zowel onze dochter áls onze labrador . Zonder dat mijn man het wist, zijn zij samen diverse keren bij Elly gaan poseren wat erg leuk en gezellig was. Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden. Mijn man is enorm blij met dit dierbare cadeau van zijn enige kind èn hond, die voor altijd een mooi plekje hebben gekregen! Veel dank Elly!

Impressie

Meer bronzen beelden

Contact

Rondehoep West 40a
1191 KL Ouderkerk aan de Amstel
+31 6 12 45 67 89
elly@ellydejongbeelden.nl

kvk  34340708
btw NL09 9614 819 B01