SIERADEN

Sieraden maken vind ik ook zeer leuk om te doen en is eigenlijk een verlengde van mijn beeldhouwwerk, want ook hiermee werk ik op een onderzoekende manier: combineren, uitproberen en spelen. Vormen die ik voor mijn beeldhouwwerk gebruik, komen vaak als sieraad in het klein weer terug.

Graag gebruik ik oude of gebruikte sieraden en ook Delfts blauwe scherven, die ik zelfs na 25 jaar op het terrein bij ons huis nog vind. Deze polder werd namelijk in vroegere jaren gebruikt als stortplaats van vuil uit o.a. Amsterdam.

De zilveren sloten aan de kettingen en colliers zijn voornamelijk hand gevormd van oud omgesmeed zilver. Het slot is een heel belangrijk onderdeel en mag naar mijn mening ook gezien en aan de voorzijde gedragen worden.

Alle ringen worden op maat gemaakt en zijn uniek. Wanneer een ring, op aanvraag nogmaals gemaakt moet worden, moet er rekening mee gehouden worden dat het vinden van precies dezelfde steen (in vorm en kleur) vaak lastig is. Daarom is geen ring hetzelfde en heeft u altijd iets bijzonders en speciaals.

Interesse in mijn werk?

Wilt u meer informatie, een beeld kopen of iets in opdracht laten maken. Stuur dan een email via onderstaand contactformulier of bel mij direct via 06 12 45 67 89.

Wanneer u uw bericht verzend, gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Contact

Rondehoep West 40a
1191 KL Ouderkerk aan de Amstel
+31 6 12 45 67 89
elly@ellydejongbeelden.nl

kvk  34340708
btw NL09 9614 819 B01