IN OPDRACHT

Een persoonlijk kunstwerk

Jarenlang in opdracht werken heeft mij geleerd te luisteren naar het verhaal van de opdrachtgever en dit te vertalen naar een beeld waarin ik volledig mijn creativiteit kwijt kan. Ervoor zorgen dat het persoonlijke beeld voldoet aan de verwachting, zonder te veel aan mijn eigen visie onder te hoeven doen. Per slot van rekening is het niet voor niks, dat iemand jou uitkiest om die opdracht te maken.

Bent u op zoek naar een beeld waarin uzelf centraal staat of een persoonlijk kunstwerk voor in uw tuin of bedrijf?

Werkwijze

Om een verhaal te kunnen verbeelden is uw verhaal achter het te maken beeld van groot belang. Ik werk daarom ook graag 1 op 1 met u samen als opdrachtgever. Door te luisteren en onderzoeken, wordt mijn creativiteit aangewakkerd en start de zoektocht naar de beste verbeelding. Het beeld wordt met gevoel ontworpen en de grootste zorg gemaakt.

STAPPENPLAN

^
Stap 1

Intakegesprek

Met mijn beeldende kunst verbeeld ik een gedachte, gevoel of thema, dat de kern is van uw verhaal. Tijdens een intake gesprek komen dan ook vragen aanbod als: voor wie en waar is het beeld bedoeld? Wat wilt u ermee zeggen? Wat het verhaal erachter ook is, het is uniek en belangrijk voor u. Ik doe er dan ook mijn uiterste best voor om een beeld te creëren dat de lading dekt. Uiteraard zal ik in dit gesprek ook vragen welke uitstraling (materiaal) u zoekt, waar het komt te staan en niet onbelangrijk wat uw budget is.

^
StaP 2

Schetsontwerp

Na de intakesessie, ga ik na akkoord van de offerte aan de slag met de verzamelde informatie en leg na enige tijd een aantal schetsideeën aan u voor. Dit kan een tekening zijn, maar ook een driedimensionaal uitgewerkt idee.

^
STAP 3

Definitief ontwerp

U wordt altijd nauw betrokken bij het tot stand komen van het definitieve ontwerp. De schetsideeën worden met uw besproken en uw eventuele wensen en/of aanpassingen worden doorgevoerd. Het definitieve ontwerp wordt uiteindelijk op schaal gepresenteerd

^
Stap 4

Uitvoering

Na schriftelijke goedkeuring van het definitieve ontwerp wordt het beeld in afmeting en het materiaal van uw keuze gerealiseerd.

de lichtheid van het bestaan

“Als mensen moeten glimlachen om mijn werk of er een fijn gevoel aan overhouden, is het beeld voor mij geslaagd.”

de lichtheid van het bestaan

“Naast alle misère is er ook nog zoveel moois in het leven dat we met meer aandacht kunnen bekijken en dat we met veel liefde zouden kunnen koesteren.”

Interesse in mijn werk?

Wilt u meer informatie, een beeld kopen of iets in opdracht laten maken. Stuur dan een email via onderstaand contactformulier of bel mij direct via 06 12 45 67 89.

Wanneer u uw bericht verzend, gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Contact

Rondehoep West 40a
1191 KL Ouderkerk aan de Amstel
+31 6 12 45 67 89
elly@ellydejongbeelden.nl

kvk  34340708
btw NL09 9614 819 B01