Expositie Elly de Jong Beelden in Limburg

Voor deze expo nog ff wat afmaken – Desperate Atlas  in een nieuw jasje 

Op 5 en 6 oktober 2024 ben ik een van de deelnemende kunstenaars aan de bijzondere expositie ‘Kunststroom’ in het hart van het Limburgse heuvellandschap. De locatie waar ik exposeer, is het prachtige landgoed van Huis Hoosden, een historisch pand in het pittoreske dorp Sint Odilliënberg dat omringd wordt door uitgestrekte tuinen en bossen. Ik deel de ruimte met een select gezelschap van getalenteerde mede kunstenaars, die elk hun eigen unieke stijl en visie zullen tonen.

De kunstroute strekt zich uit over de diverse locaties in de gemeente Roerdalen-Wassenberg. Bezoekers kunnen de diversiteit aan kunstwerken op hun gemak ontdekken per auto of fiets. Naast de tentoongestelde werken, biedt het landschap zelf ook een waar schouwspel aan natuurschoon. De glooiende heuvels, bossen en weilanden van deze streek staan bekend om hun bijzondere schoonheid en rust.

Bezoekers kunnen niet alleen de kunstwerken bewonderen, maar ook genieten van de sereniteit en schoonheid van de omgeving. Een bezoek aan deze expositie belooft een verrijkende, inspirerende en ontspannende ervaring te worden.

Kijk op de website Kunststroom voor alle locaties en deelnemende kunstenaars.

Adres

Huis Hoosden
Hoosden 1
Sint Odilliënberg

Contact

Rondehoep West 40a
1191 KL Ouderkerk aan de Amstel
+31 6 12 45 67 89
elly@ellydejongbeelden.nl

kvk  34340708
btw NL09 9614 819 B01